Говорот кај децата е сѐ полош, а хранењето со телефон в рака сѐ почесто: Логопедот Шикоска со совети за подобар развој на најмладите – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner