ММС

Вести

Сите вести од Македонија на едно место

Си допишувал ли командирот прекувремени часови или се работи за политички реваншизам – Дисциплинска комисија ќе утврдува имало ли неправилности во работата на штипската противпожарна единица

Teodora Noveska
1x1