(Видео) Месат леб, готват, резбаат, животот во затвор тешко врви – Како се ресоцијализираат осудениците, ММС низ бодликавите жици на КПД Штип – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner