„Дојдете да видите какви куќи сакаат да срушат“ – Жителите на Лисиче сложни, не остапуваат ни педа од сопствените имоти за изградба на згради – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner