(Видео) Докторите не верувале дека ќе преживеат, а тие влегле во Гинисовата книга на рекорди: Едногодишни близначиња се пример за храброст и издржливост – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner