Фудбалските фанови и клубови од Прилеп, Битола, Тетово и Штип се уште чекаат на ветените стадиони според УЕФА стандарди – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner