(Видео) „Чичко, спаси нѐ, цел живот ќе ти бидеме робови“ – Сестричка 17 часа го штитела братчето под урнатините во Сирија – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner