„Бев во затвор на КГБ, а Македонија и Бугарија се вплеткани во пропагандата на политичарите“ – Со Димитер Кенаров за новинарските искуства во кризни региони – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner