Тргна караванот „Здравје за сите“, специјалисти од Клиника Жан Митрев правеа бесплатни кардио прегледи на пензионерите од Виница и околината – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner