Атрактивни наслови и саемски цени ќе бидат понудени од над 60 издавачки куќи – вели Кондарко, оперативен директор на Саемот на книга – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner