(Видео) Гага без шминка и стара облека, Грант превртува очи, а Кимел му се смее на Смит – Кои се најдобрите моменти на Оскар – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner