Со иста вода се миела неколку пати, во тоалет само со два листа – Скржав маж ѝ дозволувал на жената да се тушира ​​само еднаш во неделата – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner