Кучињата во Македонија може да препознаат болен од рак, но немаат сертификат – Дресерот Николај Атанасовски за немедицинскиот начин на откривање болести – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner