Загадениот воздух ја оштетува кожата, ПМ честичките предизвикуваат оксидативен стрес: Препораки од д-р Виктор Симеоновски за заштита на нашиот најголем орган – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner