гинекологија Archives - ММС
ММС

гинекологија

Не може некој да влезе во болница и да излезе без три органи а тоа да биде по закон, вели Ивановска потенцирајќи дека не е етички директорот се уште да раководи со институцијата

Teodora Noveska