(видео) Балканот изобилува со мали „Путиновци“ кои ја посакуваат цврстата контрола како таа на руското општество – Стојановски во „Стадион“ – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner