На децата до 4 одделение да им се забрани мобилен, а детето убиец е како машина, вели д-р Рајовиќ и ја објаснува грешката на родителите – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner