„Не сакаше да настапи ако не се вее македонското знаме“ – Колегите не го испочитуваа, не заслужува Ферус Мустафов срамна комеморација со само 20 роднини, колеги и новинари – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner