Инцидентот во Белград го вклучи „алармот“ кај македонските институции: Преку зајакната улога на стручните служби до побезбедни услови за учениците – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner