Грчката фирма која седма година ја гради болницата во Штип го купи „Актор“ познат по корупцискиот скандал со автопатот Демир Капија – Смоквица – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner