„Во ниеден момент не се срамев од моите рани, тие ме потсетуваат дека сè што поминав, денес вреди“: Ана Дорник ја промовираше книгата во Скопје – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner