„Ама тој не е наш“ – му се спротивставиле на Битиќи членови на Владата кога побарал да не се сменат некои од директорите од Алтернатива – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner