(Видео) „Си реков е нема да умреш на 36 години, нема поважно од животот“ – Георги Пеев од Бугарија, кој живее со трансплантирани срце и бубрег им се извини на Македонците – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner