Никогаш не ги сече ноктите, а маникирот досега ја чинел над 10.000 евра: Американка сака да го сруши рекордот за најдолги нокти – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner