(Видео) Јован Андоновски: Идејата за формирање на меѓународно тело од омбудсмани за посета на воените заробеници и во Украина и во Русија се уште е опција – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner