Видео: Баба Антонија (82) редовно тренира во теретана и секогаш е со црвен кармин, младите може да ѝ позавидат на енергијата – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner