Со бело стапче и Брајово писмо го освојува светот – Беира Салифоска го одбрани првиот дипломски труд напишан на специјално писмо за слепите лица – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner