Во црква палам три свеќи, една за мене, а две за душите што ги носам во мене – Марина Кусакатска добила нов светоглед по трансплантацијата на рожници од починати донори – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner