Далеку сме од лек против корона – Кој е велешкиот научник Тони Тодоровски, кој живее и работи во Каталонија, главното жариште на петтиот бран – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner