„Тато, беше многу страшно“ – Џевад и Шабан Сефери од Велебрдо раскажаа за траумите на нашите деца од разорниот земјотрес во Турција – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner