Брачна двојка од Сараево сака да го посвои бебето родено во урнатините  – „Помогнете ни да му дадеме бескрајна љубов“ – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner