Цели 13 години парче леб за семејството заработува на тротоар – Томче Крстески по стечајот на „Шик Јелак“ останал на улица и тука го отворил „дуќанот“ – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner