Зошто абортусот со апче е поинтимен и побезбеден? Со проф. д-р Јадранка Георгиевска, за медикаментозниот прекин на бременоста и контраиндикациите – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner