Одам по стапките на дедо и прадедо, не сакам да заминам од Македонија – Бобан од Кочани, најмладиот мајстор за свирење и изработка на народни инструменти – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner