Убаво ми е на душата кога ќе отсвирам некоја староградска со чалгијата –  Маамер Фендин Абедин е самоук макетар и музичар од Велес – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner