Хармонијата и љубовта го прават домот убав, декорот е само дополнување – Виртуелна прошетка низ убавиот стан на Сандра Малетски во Софија – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner