(Видео) „Кога баба Бранка ќе може да биде Македонка, тогаш Бугарите ќе бидат во Уставот“ – Максим Димитриевски одржа лекција на бугарска ТВ – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner