Околу 100 до 150 бугарски државјани се очекува да пристигнат во Скопје за одбележувањето на раѓањето на Гоце Делчев, вели Демерџиев – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner