„Бев уплашена, место да расте детето ми стана како векна леб“ – Со Гордана Јанева за тешкотиите со кои се соочуваат децата со дијабетeс, а надлежните не реагираат – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner