„Не се дискутира дали е скап лекот, едноставно се набавува“: Како во Германија со трикафта, Павлина Манавска се лекува од цистична фиброза – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner