„Нашата мила мајка распарчена, ги продале рамениците, рацете и колената“ – Газдарица на погребна фирма во САД продавала делови од телата на починатите – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner