ММС

23 октомври

Без разлика на вера, етникум, идеологија, партиска или каква било припадност да се обединиме околу идејата за демократска, развиена, напредна и просперитетна Република С. Македонија, честитка од Пендаровски по повод 23. Октомври

1x1