ММС

стрес

Најмногу научив преку сопствените грешки, некои скапо ме чинеа – Со Софија Манчева, фитнес тренер и психолог за синергијата меѓу физичкото и менталното здравје

Вања Мицевска

Стравот, срамот и вината како последица на лечење на стресот со прекумерен внес на храна:  Психологот Јасмина Михаиловска за емоционалното прејадување и депресија

Вања Мицевска
1x1