(Видео) Изведовме чуда и направивме „бум“ иако кубуриме со кадар: Проф. д-р Јовев за функционирањето на Кардиохирургија – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner