Поглаварите на МПЦ – ОА г.г. Стефан и на СПЦ г.Порфириј утре во Охрид ќе одржат заедничка архиерејска литургија – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner