Роднините ме искористуваа, силувана сум 43.000 пати, родив ќерка на 15 години – Пеколот низ кој поминуваат децата, кои се жртви на трговија со луѓе – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner