Децата во градинката „Детска радост“ во Гази Баба – жртви на препукувања помеѓу СДСМ и ДПМНЕ, велат од Левица – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner