Ѝ го подари бубрегот за да продолжи да ја сака – Кој е Ервин Бах, вториот маж на Тина Тарнер со кого ја пронајде среќата? – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner