Земјата е дојдена до точка, кога треба да ја отвори вратата и да се втруне кон посветла иднина, вели американската амбасадорка, Анџела П. Агелер во интервју за МИА – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner