За „МПМ“, дипломатијата и ситуацијата во Украина и за книгата „Светот без граници“ со амбасадорот Срѓан Керим во „Стадион“ – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner